Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Als je met de auto vertrekt, neem je mee wat er maar in het koffer past. Deze stevige opbergzakken kunnen in dat geval prima dienen als weekendtas. Maar als je met het vliegtuig reist, moet je keuzes maken in wat je meeneemt.

Een ideale manier om een beetje extra ruimte in je bagage te creëren (voor spullen die écht mee moeten) is door handige opbergzakjes te gebruiken. Je stopt ze vol met miniversies van de producten die je gebruikt. Omdat je ze kan dichtritsen, kan je ze ook gebruiken om waardevolle zaken te beschermen tegen water of zand
Ik kom terug van vakantie en ik breng mee...


Helaas, vakantie blijft niet eeuwig duren. Maar als je er van de zon kon genieten, is de kans groot dat je een topvakantie beleefde. Je gaf je ogen de kost, je genoot van de plaatselijke cultuur en je proefde hopelijk enkele specialiteiten. Inspiratie genoeg voor heel wat leuke foto’s, herinneringen en aandenkens.

Deze souvenirs verdienen natuurlijk een mooie plek in huis. Stal ze uit of berg ze op, maar best niet te ver weg, want aan de hand van deze spulletjes of foto’s haal je zo weer de meest fantastische verhalen boven.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »