Win een cadeau voor de allerbeste vader

Hij was je grote held toen je klein was, en dat is hij nu nog steeds voor je. Van de handige vader die ieder klusje in huis tot een goed einde brengt, tot de papa die heerlijk kan koken of je iedere dag aan het lachen brengt met zijn grappen. Je hebt ongetwijfeld redenen genoeg om die speciale man in je leven te bedanken op papadag.

Geef hem daarom een praktisch cadeautje waarmee hij zijn bureau op orde kan brengen, of een doosje waarin je een fles whiskey of gin stopt. Misschien heeft jouw vader wel een leuke hobby waarvoor hij best wat extra opslagruimte kan gebruiken? Of een originele opbergbox voor opladers, voor de paps die gek is op gadgets… En als je het echt niet weet doe je hem vast plezier met een cadeaubon. Of waag je kans en win alvast een geweldig cadeau voor vader.


Hoe kan je één van deze originele vaderdagcadeautjes winnen?


Laat ons weten welk cadeau je graag wil winnen door het nummer te vermelden en vertel er ons ook bij waarom jouw papa nét met dit geschenk blij zal zijn. Wie hieronder de meest ontroerende, grappige of originele reactie plaatst, wint het cadeautje van zijn of haar keuze. Deelnemen kan t.e.m. 7 juni 2015 en op 8 juni maken we de winnaar bekend. Succes!


Bedankt voor jullie reacties! De wedstrijd is intussen afgelopen en we genoten van jullie lieve en grappige boodschappen- jullie vaders mogen trots zijn. Maar de reactie van Melissa ontroerde ons het meest, zij is dan ook de verdiende winnares van haar cadeau naar keuze, het opbergboek!


Reacties

 1. joy joy

  Nummertje 5!!! mijn hardwerkende papa is zo druk aan het verbouwen, dat hij nog geen tijd heeft gehad om schuifdeuren te zorgen van de muurkasten of een brandsafe. Alles ligt dus open en bloot; ook de centjes en de meer pikante slaapkamerdingetjes… Het zou super zijn (voor de veiligheid, maar ook voor mij - dochterlief - ) als dit mooi opgeborgen zou zijn. Ik vind het super om te zien dat het zelfs subtiel tussen de boeken gestoken kan worden! :-) :-) :-)

 2. mieke mieke

  Nummer 1 is ideaal. Hij is nog niet zolang op pensioen en heeft een nieuwe hobby gevonden om zijn uitlaatklep te vinden. Zijn schoonzus met het Syndroom van Down woont bij hen in en dit is niet altijd even gemakkelijk. Doos 1 is ideaal voor zijn schilderspulletjes.

 3. Eva Eva

  Lieve papa, nu je er niet meer bent bewaar ik al de spulletjes waar je zo aan hechtte in een doosje op mijn kamer: de zakdoeken met jouw initialen, het horloge dat ik je vorig jaar nog cadeau deed en je manchetteknopen. Als ik je weer eens mis haal ik het doosje boven en ben je weer wat dichter bij mij. Ik kies doos nummer 1!

 4. A A

  3...met een leuke lunchbox zal mijn vader misschien elke dag zijn eigen boterhammen smeren i.p.v. dat mijn moeder dit doet

 5. Anja Anja

  Mijn zoontje vindt nummer 3 de leukste om aan papa te geven. Zijn papa is natuurlijk de allerliefste en allerleukste. Hij werkt zo veel dat hij geen tijd heeft om zelf zijn boterhammetjes te smeren, maar gelukkig wordt dat voor hem gedaan :°)

 6. lindsy lindsy

  m te plaatsen.

  Lins Kestie Vaderdag komt eraan,
  Een dag waarop alle papa's extra in de belangstelling staan...

  Mijn papa natuurlijk in het bijzonder,
  Dat ik zoveel van hem hou is echt geen wonder!

  Als kind wou ik met hem trouwen,
  En samen met hem een huisje bouwen.

  Het was een echte kinderwens,
  Mijn papa is dan ook een Super mens!

  Zelfs tijdens mijn turbulente jeugd,
  Deed een moedgevende babbel met hem me steeds weer deugd. 

  Steeds staat hij voor me klaar,
  Dankzij hem werd in een echte overwinnaar!

  Ik ben hem dankbaar voor zoveel dingen,
  En laat me na 30 jaar nog steeds graag door zijn liefde omringen!

  Ik ben zo trots op m'n pa,
  Hopelijk beseft hij dat ik steeds voor hem klaarsta! ! ♡


  ( nummer 1 zou ideaal zijn voor hem )

 7. Yentl Yentl

  3: ook al woon ik nu in mijn eigen huisje, toch maak ik vaak een lunchpakketje voor mijn papa.
  De switch van een aluminiumpapiertje of Tupperware potje naar deze leuke box zal zijn lunch al 10x smakelijker en persoonlijker maken.

 8. Nathalie Nathalie

  Ohhh, nummertje 6.... ik zie ze al in de badkamer staan!! En ik weet zeker dat niet enkel mijn vader, maar ook mijn moeder hiermee blij zal zijn.... ;)

 9. jaana jaana

  nummer 1, mijn moeder heeft altijd al een herinneringen doos gehad...onlangs kwam ons papa met een kaartje af dat hij in haar doos wou bijhouden... we besloten om hem voor zijn vaderdag dit jaar een doos te geven...maar hebben er nog geen...en hem fotos te sturen en kaartjes (ons papa, opa voor de kids woont in het buitenland, we zien hem niet zo vaak) met allemaal herinneringen voor hem zodat hij zijn doos meteen zou kunnen vullen... dit zou een super doos daarvoor zijn...

 10. Hester Hester

  Graag nummer 1.... Dan kan ik mooi alle chips en nootjes in verstoppen en op slot doen voor hem....tsja want zijn kleren krimpen en het heeft vast niet met iets anders te maken dan dat ik te heet de was doe en zeker niet met snoepgdrag!

 11. Tess Tess

  Nr. 1 is het perfecte koffertje voor mijn vader om zijn verfspullen in te bewaren. Hij maakt de prachtigste schilderijen en daar hoort vanaf nu dus ook een chique koffer bij.

 12. Els Els

  Mijn papa is een bankbediende op rust. Zo'n 'kluis' in huis hebben, dát zou pas nostalgie zijn voor hem. Want in 'de koffer' komen alleen de meest waardevolle zaken terecht!

 13. Sofie Sofie

  Nummer 4 past perfect in de slaapkamer van mijn ouders! Zo zal hij 's ochtends sneller de kleine dingen terugvinden waar hij anders uren naar zoekt. Dit komt de slaap van mama dan weer ten goede :)

 14. Jill Jill

  Voor mijn papa met veel spulletjes en voor mijn mama die graag alles opgeruimd ziet en misschien ook wel voor mijn grijpgrage handjes zou nr 2 een ideaal vaderdagcadeau zijn! Sara (1,5j)

 15. tine tine

  doos nr 4: papa is nogal een snoeper; deze prachtige doos kan hij meenemen op kantoor.

 16. Astrid Astrid

  Ik denk dat het nummer 2 het geknipte cadeau is voor mijn papa! Hij werkt vaak thuis en volgens hem ligt er té veel rommel op tafel om deftig te kunnen werken. Met dit cadeautje is dit probleem direct van de baan en werkt hij misschien nog wat vaker thuis :)

 17. Alice Alice

  Ik kan intussen al een flinke maand lopen en vind niets leuker dan te toeren met papa's gerief (sleutels, gsm, portefeuille...). Omdat we nog maar pas in ons nieuw huisje wonen, moet alles nog wat zijn plaats vinden: mijn paradijs! Papa vindt dit precies wat minder leuk. Daarom had ik graag nummer 1 gewonnen: zo kan ik tonen dat het rondneuzen in de smartphone van papa toch zijn voordelen heeft, zo kan papa zijn gerief wat beter opbergen, maar ook vooral omdat hij het verdient!
  Alice

 18. Lucinda Huijskens Lucinda Huijskens

  Nummer 2, haha erg handig en overzichtelijk voor mijn vader. In september ga ik beginnen met mijn HBO studie en momenteel wordt hij steeds vergeetachtiger, waardoor hij alles kwijt is. Ik ben meestal degene die zijn spullen dan weer vindt. Met zo'n handige opbergbox heeft hij geen excuus meer om zijn spullen te vergeten hihi.

 19. Laure Van Hulle Laure Van Hulle

  Nummer 3 omdat mijn teerbeminde vader vaak zijn boterhamdoos vergeet mee te nemen naar zijn werk! Met dit prachtexemplaar zal hij dit zeker niet meer vergeten!

 20. Groeninck kathy Groeninck kathy

  Twee om alles steeds bij de hand te hebben. Mooie handige opgeruimde oplossing!

 21. Thirza Thirza

  Mijn zoon en dochter willen graag nr 3 aan hun allerliefste papa geven: een 'vintage' lunchbox. Geweldig!

 22. Sara Van Hulle Sara Van Hulle

  Nummer 2, want papa zijn bureau ligt altijd overhoop waardoor hij niets meer terug vindt. Met deze bureau-organizer kan hij al een stap in de goede richting zetten :)

 23. Nele Nele

  Het pakje nr zes is op maat van onze papa. Spulletjes die verdwijnen? Neen, deze drie potjes zijn de trots van zijn werktafel en voortaan zijn mooie pennen, kleurige stiftjes en potloden de bewoners van dit setje! Bram en Femke

 24. Sien Sien

  Met 3 dochters -en ondertussen ook al 6 kleindochters- mag mijn vader op zijn 60ste ook al eens iets hip op zijn vintage bureau zetten... Daarom kies ik nummer 2, om zijn bureau wat op te frissen. Zodat hij weer een stapje dichter komt bij de titel 'hipste opa van het land'.

 25. Anne Anne

  Mijn vader gaf als antwoord op de vraag wat hij graag wou als geschenk, altijd het volgende : "Ik heb niets nodig, maar koop maar iets voor mijn kleinzoon.". Zijn enig kleinkind was zijn alles .. Voorzichtig en beschermend zoals hij was, zou hij cadeau nr. 5 fantastisch gevonden hebben. Het zou mooi zijn om via deze weg, nog een karaktertrek van mijn vader te kunnen doorgeven aan mijn zoon die nu al zo goed op hem lijkt.

 26. Melissa Melissa

  In zijn kindertijd had mijn papa een héél dik boek waarvan hij het midden van de pagina's had uitgesneden om het als opbergruimte te kunnen gebruiken. Helaas hebben mijn mama en ik dat in een bui van opruimwoede per ongeluk eens weggegooid, dus ik zou hem heel blij maken met cadeautje 5, de opbergboeken! Dan kan hij ons misschien eindelijk vergeven :-)

 27. Amanda Amanda

  Ik zou mijn vader graag de lunchbox cadeau willen geven voor vaderdag, cadeau nr 3 dus!
  Dan hoeft hij mijn lunchbox van Nijntje en Jip & Janneke niet meer te gebruiken ;-)

 28. Stefanie Stefanie

  Ach, mijn allerliefste papa heeft het niet zo makkelijk, met 3 vrouwen in huis. Onlangs hebben we zijn 'man cave' eens onder handen genomen (Lees: het tuinhuis opgeruimd). En ook hier in de bureauruimte kan er wel wat opgeruimd worden. De set office supply's kunnen misschien wat redding bieden. Want al zijn balpennen vinden dan een mooi plekje. (Nummer 6)

 29. Anneleen Anneleen

  We lachen al eens graag met onze 'dementerende' papa, die alles direct weer vergeet. (waar had ik nu alweer mijn smartphone gelaten?) Thuis heeft hij gelukkig 2 geweldige kinderen (en een madam) om hem de goeie richting uit te sturen, maar op het werk staat hij er helaas alleen voor. Aangezien wij graag zouden hebben dat onze papa zijn job kan houden en niet ontslagen wordt omdat hij iedere dag 4 uur in de weer is met zijn spullen te vinden, zou een buro organizer een geweldig cadeau zijn (nummertje 2 dus). Wij (en meneer den baas) danken u.

 30. Finn Finn

  Ik zou mijn papa graag een lunchbox cadeau doen. Zo maakt hij me niet iedere morgen wakker met het geluid van de aluminium folie die hij nodig heeft om zijn boterhammen in te pakken.

  groetjes

  Finn

 31. Leni Leni

  Het mooiste cadeau voor mijn papa is een ordelijke mama! :-p Die slaagt er maar niet in om alles op hetzelfde plekje te bewaren en daar wordt mijn papa een beetje gek van. Voor mijn papa dus een beetje rust graag, in de vorm van pakje nr 2! Leni - 18 mnd

 32. romy romy

  Lieve papa, ik win voor jou eerste vaderdag graag nr3, de luchbox.. zo blijft je banaan veilig voor m'n grijpgrage handjes.. ik wil hem niet steeds pikken maar hij ziet er zo lekker uit.... liefs Nova (9maanden)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »