Win een cadeaubon voor 's werelds beste moeder

Je allerliefste mama verdient het om iedere dag in de bloemetjes gezet te worden. Maar op Moederdag verwen je haar natuurlijk extra. Heb je inspiratie nodig voor een cadeautje? Kijk eens tussen onze originele juwelendozen of opbergmandjes. Steek er een lieve boodschap of een bloemetje in en je hebt meteen een leuke attentie voor je favoriete dame. Of geef een cadeaubon, zodat ze zelf iets moois kan uitzoeken. Mooiedozen viert Moederdag graag met je mee. Daarom geven we met plezier een cadeaubon van maar liefst € 50 weg. Daar kan je moederlief ongetwijfeld gelukkig mee maken!
 

Hoe kan je winnen?

Laat hieronder een reactie achter en vertel ons in het kort waarom net jouw mama de allerbeste is. De kleine gebaren, de grote daden of kortom omdat ze een geweldige vrouw is… De origineelste boodschap trakteren we op een cadeaubon van € 50. Deelnemen kan t.e.m. 10 mei 2015. De winnaar wordt op 12 mei bekendgemaakt.
 

Reacties

 1. Angélique Angélique

  Vele leuke reacties en iedere mama is speciaal voor iemand op haar manier. Waarom ik zo'n bon wel winnen voor mijn mama? Wel sinds een jaartje ben ik zelf mama geworden en nu pas besef ik nog beter wat mijn mama allemaal doet, niet enkel voor mij, voor ons, maar nu ook voor haar kleinzoon. Ze doet alles met een glimlach, ik kan altijd bij haar terecht en ons zoontje is zot op zijn 'mémé', mijn mama. En er is zo'n Engelse gezegd (er zijn er wel meerdere) die zegt dat de band tussen mama en kind speciaal is, want uiteindelijk kent zij jou 9 maanden langer dan al de rest, want zij heeft jou gedragen :-)
  Mama, ik zie je graag, alvast een fijne mamadag!

 2. Madchen Madchen

  Mijn mama heeft me de afgelopen jaren zo enorm gesteund. 1 jaar geleden is mijn papa gestorven, sindsdien is niets meer hetzelfde thuis. We missen papa enorm. Maar elke dag staat ze op met een glimlach en probeert ze mij op te beuren en te helpen met mijn school. Ik ben haar enorm dankbaar om mij te helpen in deze moeilijke periode terwijl zij zelf het zo moeilijk heeft. Onze band is nog closer geworden. Wij zijn net vriendinnen. Mijn mama verdient het om alle dagen in de bloemetjes gezet te worden, maar met moederdag mag ze extra in de belangstelling staan.

 3. De Ryck David De Ryck David

  Mijn mama heeft me enorm gesteund voor de opvoeding van mijn zoon als alleenstaande papa en via jullie weg wil ik haar verrassen en bedanken voor al het goede dat ze me gegeven heeft

 4. Nele Nele

  Binnenkort verlaat ik het ouderlijk nest. Na al die jaren, zal dit dus de laatste moederdag zijn dat ik nog thuis woon. Het zal toch even wennen worden, zowel voor mijn mama als voor mezelf. Ik vond alvast de geschikte tekst voor op mijn moederdagkaart dit jaar: "Home is where your mom is". Nu nog een geschikt cadeau.. :)

 5. annita annita

  Je staat altijd voor mij klaar
  Ik ben niet altijd de liefste,
  en soms zijn we boos op elkaar.
  Maar ik hou ontzettend veel van jou,
  je staat altijd voor mij klaar.

  Jij bent de allerliefste voor mij
  Wat moeder zegt is altijd waar,
  en altijd staat mijn mama klaar.
  Daarom roep ik heel blij,
  Moeder, jij bent de allerliefste voor mij!

  Ik hou ontzettend veel van jou
  Ik ben niet altijd de liefste,
  en soms zijn we boos op elkaar.
  Daarom wil ik zeggen heel gauw,
  ik hou ontzettend veel van jou.


  Mijn lieve moeder
  Wat jij betekent voor mij,
  is niet te beschrijven.
  Gelukkig zal jij voor altijd,
  mijn lieve moeder blijven

 6. Anke De Block Anke De Block

  Mijn mamatje is de leukste, de beste, de liefste, de "geweldigste" en de "fantastischte" van allemaal, en ze is niet alleen MIJN mamatje maar ook een TOPzus, TOPcollega en TOPvriendin voor zoveel anderen, ze staat altijd klaar met raad en daad, met een lach, een knuffel en veel zoete zondes. Ik mag mijn beide pollekes kussen met een mamatje zoals die van mij. Een dikke zoen voor jou op deze 'dag van het mamatje zijn' en ik hoop dat ik nog heel lang jouw dochtertje mag zijn!! :-)

 7. Greet Volders Greet Volders

  Mijn mama is nu meer dan ooit mijn rots in de branding. Ik ben sinds 25 februari vrijwilliger in een opvanghuis (Shangrila Home) te Kathmandu, Nepal. Door de aardbeving van 25 april is ons opvanghuis voor 70 kindjes onbewoonbaar... Ik kan haar dag en nacht bereiken met elk kleinste detail over mijn ervaringen hier nu, ze zal steeds een luisterend oor bieden... Vanuit België probeert ze te doen wat ze kan om mij en de kindjes te helpen, ze heeft bv. spaarpotjes gemaakt t.v.v. Shangrila Home die ze heeft verdeeld over handelszaken in mijn thuisstad Diest.
  Aangezien ik nog 2 maanden in Nepal blijf om te helpen kan ik haar jammer genoeg niet in de bloemetjes zetten zoals alleen zij het verdient! Hopelijk kan ik op deze moment haar toch extra bedanken!

 8. Lucinda Huijskens Lucinda Huijskens

  Mijn moeder is momenteel mijn alles. Mijn moeder, beste vriendin, mijn zus, mijn kennis, mijn 3e en 4e hand en noem zo maar op. Zij is degene die mij de afgelopen jaren al die tijd al gesteund heeft en me altijd zou steunen. Zelf heeft ze het ook niet makkelijk met een gewone baan, haar reuma, het stoppen met roken en het eenzame gevoel omdat haar ouders al overleden waren voordat mijn tweelingbroertje en ik geboren waren. Ik wil haar heel graag verrassen, omdat ik mij ook schuldig voel dat ze zich zorgen om mij maakt.

 9. Debbie Andries Debbie Andries

  Nu ik alleen gaan wonen ben, besef ik des te meer hoe speciaal mijn mama is.... Ze staat altijd voor me klaar, steunt en geeft me goede raad in alles, luistert steeds naar me, voelt met me mee, verrast met kleine cadeautjes,.... (en zo kan ik dus wel nog even verder gaan!!) Ze cijfert zichzelf vaak weg voor haar gezin en verdient het dus meer dan ooit om op Moederdag in de spotlights te staan! Hopelijk kunnen jullie nog zorgen voor een extra cadeautje!! :-)

 10. Louise Louise

  Mijn klein lief mamatje
  meer dan een schatje
  Mijn onvervangbare
  zo betrouwbare
  mamatje

 11. Henk Houtveen Henk Houtveen

  Uit naam van onze honden Taiga en Paris, zou mijn vrouw wel een cadeau bon willen. Ons vrouwtje staat altijd voor ons klaar, veegt onze billen af als het nodig is, geeft ons de lekkerste hapjes en wij mogen alles van haar.IN de vensterbank hangen, een zooitje thuis er van maken, de deurposten en de ramen vies maken echt van alles.Dus daarom vinden paris en Taiga dat ze ook weleens verwend mag worden.

 12. Diane Wuyts Diane Wuyts

  Mijn moeder is vorig jaar 85 jaar lentes jong geworden. Zij heeft 6 kinderen grootgebracht en is grootmoeder van 15 kleinkinderen, overgrootmoeder van 15 achterkleinkinderen. Er is 1 viergeslacht.
  Mijn vader is 25 jaar geleden overleden. Wij kwamen elke zaterdag thuis. Op een bepaald moment heeft mijn jongste broer dit overgenomen tot dat hij is echtgescheiden. Dan nam mijn oudste broer het over. Nu de kinderen zelf kinderen hebben en kleinkinderen, komen we nog zeer regelmatig samen en af en toe is dit terug in het ouderlijke huis.
  Ik hoop dat ze nog lang en gezond onder ons mag blijven.

 13. Gunter Gunter

  Mama heeft een gouden hart voor iedereen die haar lief is en staat altijd paraat om iedereen te steunen mama is supermaaaaaam

 14. Heidie Heidie

  Mijn moeder doet niets liever dan opruimen, opruimen en opruimen. Elke week als ze op woensdag hier is om op de kinderen te passen (opa doet het oppaswerk !) gaat ze als een wervelwind door het huis. En eerlijk gezegd, het is ondankbaar werk want in een gezin met kleine kinderen ziet het er binnen 3 dagen weer uit alsof er weken niets is opgeruimd.
  Niets maakt haar dan ook zo blij als opbergmandjes, opbergdoosjes. Die zou ik zeker van het shoptegoed voor haar aanschaffen.

 15. spitaels sandra spitaels sandra

  Mijn mama cijfert zichzelf weg voor ons , wij komen altijd op de eerste plaats (wat soms tot een beetje ergernis bij mijn papa leidt . Zij staat altijd klaar voor ons, dag en nacht, 7 op 7, niets is haar teveel. Met haar fiets zou ze 10 x per dag naar de supermarkt rijden als we iets nodig hebben. Zij is gewoon de beste mama die er bestaat,

 16. Van Gestel Evy Van Gestel Evy

  Ze is gewoon de beste moeder, grootmoeder en jawel schoonmoeder die je je kan inbeelden. Ze doet de gekste dingen zoals een parachutesprong op haar 60 lentes, jogwedstrijden meedoen en uitlopen ondanks beperkte training, dagelijks 7 km wandelen en mooie fietstochten maken. Ik wil dat ze na al dat harde werken nu eindelijk mateloos kan genieten en ik geniet als zij geniet. Een leuke cadeaubon zal daarbij zeker helpen. Ze verdient het, want ondanks haar vrolijkheid heeft ze spijtig genoeg heel wat moeten doorstaan waar ik haar liever voor had willen beschermen...

 17. Lia Lia

  Mijn moeder heeft 8 kinderen groot gebracht! Zij heeft 4 dochters en 4 zonen gebaard. Ik heb 2 kinderen en snap niet hoe zij dat allemaal voor elkaar gekregen heeft destijds. De 8 kinderen zijn gelukkig allemaal goed terecht gekomen!! Ik neem mijn petje af voor mijn ouders en hoop dat ik er veel van heb geleerd en mijn kids ook een goede opvoeding kan geven. Zelfs nu alle kinderen het huis uit zijn, staat mijn moeder altijd klaar om op te passen of om bij te springen. En dat op haar leeftijd. Het is echt een topvrouw die ik nooit wil missen <3

 18. marleen marleen

  mijn mama
  is de allerliefste ze staat ons bij met raad en daad ze doet onze was en plas ze luisterd naar onze zaag en ons klaag iedere morgen verrast ze ons op het ontbijt nu is het onze beurt deze dag kan niet meer stuk voor alle mama's van de wereld

 19. Jasper Jasper

  Mijn vrouw verdient deze cadeaubon. Niet alleen omdat ze de mooiste en de leukste is, ook omdat ze gek wordt van de losse papieren en prulletjes op tafel, en gek is van jullie mooie opbergdozen :-)

 20. Rachel Aben Rachel Aben

  Mijn lieve mama gun ik een cadeaubon van 50 euro, omdat ze het momenteel erg druk heeft met (over)werken door een drukke periode op haar werk en omdat twee van haar vier collega's in de ziektewet zitten. Daardoor heeft ze amper tijd voor ontspanning in deze stressvolle tijd. Als ze thuiskomt heeft ze het namelijk weer druk met het huishouden, de zorg voor onze familie en in het weekend vrijwilligerswerk bij de ouderen. Mijn lieve mama staat altijd voor mij en anderen klaar en haalt het beste in mij naar boven. Ze laat bij ieder woord, gebaar en knuffel haar onvoorwaardelijke liefde blijken. Daarnaast bespaart ze mij als studente nog een hoop geld, omdat ze zo'n handige en goede klusjesvrouw is. Ik zou het fantastisch vinden als ik mijn lieve, zorgzame en behulpzame mama, met dit toffe Moederdagcadeau van Mooiedozen mag verrassen & verwennen. Dat heeft ze echt verdient, als je ziet wat ze allemaal voor anderen doet en betekent. Ik ben enorm trots op haar en met dit cadeau wil ik laten blijken dat ze ook een keer aan haarzelf moet denken. Op #Moederdag wil ik mijn mama heerlijk laten genieten en verwennen. Mama & ik zijn twee handen op één buik! I have a great mom and i love her more and more everyday! <3 <3

 21. Sofie Sofie

  Mijn mama verdient het om eens extra in de bloemetjes gezet te worden omdat ze zowel voor mij als voor haar chronisch zieke ouders zorgt en dit allemaal met de glimlach! Bovendien werkt ze nog fulltime in het ziekenhuis waar ze zich ook inzet voor het welzijn van de patiënten. Voor iedereen staat ze klaar met een luisterend oor en helpende hand. Stiekem weet ik wel dat we dit allemaal te vanzelfsprekend vinden. Hoog tijd om haar te erkennen voor de topvrouw die ze is!

 22. katleen katleen

  mijn moeder staat er altijd voor me. Zelfs nu ze zelf herstellende is, is ze nog altijd met me bezig

 23. natascha natascha

  Mijn mama is gewoon top. Ze staat altijd klaar om ons te helpen en in te springen met ons zoontje, zelfs de jaren dat we in het buitenland woonden. Na het overlijden van papa had ze het zeer moeilijk, 40 jaar getrouwd en plots alleen maar ook toen stond ze steeds klaar voor haar kinderen en kleinkinderen. Ze is gewoon de Max

 24. Annelies Annelies

  Mijn mama is zonder meer schitterend. We zijn met 3 kinderen thuis en als oudste van het nest ben ik stilaan mijn eerste stappen naar de grote mensen wereld aan het zetten. Ik breng steeds meer tijd door op het appartement van mijn vriend. Maar thuiskomen bij mama is altijd weer een feest! Ze kookt de heerlijkste dingen, met verse groenten die ze geteeld heeft in de tuin. Ze bakt soms wel 4 keer cake per week, en elke keer is het weer geweldig. Ze is steeds op zoek naar nieuwe recepten. Bovendien legt ze ons in de watten met heerlijke tussendoortjes in de blokperiodes. En dat is nog lang niet alles, want mijn mama is niet alleen een kooktalent en ze heeft niet alleen getalenteerde groene vingers, ze kan ook nog eens naaien en kleren verstellen. Kortom een mama die echt alles voor haar kinderen over heeft. Ze kan soms wel streng uit de hoek komen, maar de volgende dag doet ze ons allemaal schateren van het lachen met haar geweldige humor. En altijd, maar dan ook echt altijd, is ze daar met goede raad. Over kinderen opvoeden, over relaties, over ruzies en vriendschappen, over eender wat. Mijn mama is de slimste, de beste en de liefste, dat weet ik wel zeker!

 25. fany fany

  MIjn mama is supermama want heeft het echt niet makkelijk,zorgt voor zieke papa elke dag en toch staat zij altijd klaar voor iedereen en dit met de glimlach. NU moet ze door omstandigheden ook nog stoppen met werken en zij verdient echt zelf steun nu... voor mij is ze er ook altijd daarom wil ik haar dit cadeau geven want zo kan ze ook eens aan zichzelf denken!

 26. mamaskindje mamaskindje

  Goh, een moeilijke en makkelijke vraag tegelijkertijd.
  Natuurlijk is ieder kind ervan overtuigd dat haar mama de beste is. Mijn mama heeft mij alle kneepjes van 'meisje-zijn" geleerd. Door de opvoeding van mijn mama ben ik ook geworden wie ik ben. Velen vinden het standaard dat je mama die dingen voor je doet. Maar stel nu dat je eigen mama niet veel heeft gehad aan haar moeder. Van wie heeft zij het dan geleerd? Met wie heef zij die zogenaamde moeder-dochtermomentjes gedeeld? Steeds erzichzelf aan herinnerend dat zij wel een goede mama wilt zijn. En dat is ze zeker. Daarom is mijn mama wereld's beste moeder. Want ze is de mijne.

 27. kristel an de breucker kristel an de breucker

  Mijn mama is de beste. Zij stond steeds aan mijn zijde toen ik ernstig ziek was. Niets was haar teveel om mij te helpen genezen. Zij is het beste wat mij is overkomen, een mama, een vriendin.Wij gaan samen op reis delen onze geheimen met elkaar, kortom zij is voor mij onmisbaar en ik hoop dat ik haar nog lang mag houden...
  Zij verdient dan ook als geen ander een supercadeau op moederdag....

 28. Bie De Keulenaer Bie De Keulenaer

  Alleen al maar omdat mijn mama op 9 jaar tijd 7 kinderen op de wereld gezet heeft, is ze een topvrouw! Daarnaast werkte ze steeds voltijds in het onderwijs, waardoor ze er na schooltijd toch altijd voor ons was. Nu doet ze hetzelfde voor een resem kleinkindjes en reist naar Spanje en Zwitserland om de uitgezworven (klein-)kinderen te bezoeken. Met al die kinderen en kleinkinderen heeft mama uiteraard mooie dozen tekort om allerlei spulletjes in weg te bergen.

 29. MARIJKE WUYTS MARIJKE WUYTS

  Mijn moeder staat soms om 5.00 's morgens op om op haar zieke kleinzoon te passen, ze rijdt rond om hem naar zijn sportactiviteiten te brengen zodat ik kan gaan werken om in ons onderhoud te voorzien. Ze is nu met pensioen en ze doet nóg meer dan daarvoor! En alles onvoorwaardelijk, uit liefde.

 30. Tessa Tessa

  Mijn moeder zorgt ervoor dat ik gezond door het leven ga. Ik krijg wekelijks een groentepakket uit eigen tuin en heel soms maakt ze er ook al iets lekkers van. Mijn moeder is een schat en hopelijk mag ik nog lang van haar genieten.

 31. Aurelie Aurelie

  Mijn mama en ik lijken in de verste verte op elkaar.
  Maar er staat wel altijd één iemand voor me klaar.
  Wanneer je thuis komt na een zware dag
  of binnen huppelt met een grote lach.
  Er is altijd iemand die dan eens hoort
  (want meeleven met andere),
  dat is waar mijn mama het beste op scoort!
  xx

 32. Dagmar Dagmar

  Mijn mama verdient mooie dozen, omdat ze liever haar tijd met haar kinderen doorbrengt dan met het opruimen en schoonmaken van het huis. Ze stopt alles snel in een doos, en sorteert de inhoud op een ander moment. We vinden dat super, en gunnen haar dan ook nieuwe mooie dozen om haar te motiveren het zo te blijven doen!

 33. Nele Daems Nele Daems

  Moeke is de beste! Moeder van 4, grootmoeder van 10! Met strenge, doch zachte hand brengt zij de kleintjes groot! Als je mijn dochter vraagt: 'waar gaan we naartoe?' is het antwoord steevast 'Moeke' - ook al hebben we andere plannen ;-). Dus ja, Moeke is the best!

 34. Sara Sara

  Mijn mama is de beste, omdat ze mij en mijn vriend terug in huis neemt voor bijna 6 maanden, gedurende de verbouwingen in ons huisje.
  Niets is haar te veel, als we na het harde werk thuis komen, staat ons bordje klaar om op te warmen, ze doet de was en de plas, ...
  We zijn je ongelofelijk dankbaar!!!

 35. Sermon Magda Sermon Magda

  Ze is een sterke vrouw die er altijd voor iedereen is zelf nu nog. Ze gaat zelf door een hele moeilijke periode maar zet toch nog de anderen op de eerste plaats.

 36. Joke Joke

  Mijn mama is een bezige bij in haar hof, ze kweekt zelf groentjes, maakt heerlijke soepen, gerechten klaar. Ze verzorgt ons goed, is lief, teder, spring in het veld,... Bovendien is zij iemand die altijd voor iemands anders klaar staat !

 37. Thomas Thomas

  Mijn vrouw is de allerbeste mama voor onze kleine held. Onze slechte slaper hield haar nachtenlang wakker, putte haar volledig uit en zorgde voor gespannen zenuwen maar ze zette moedig door. Door haar eeuwig geduld, liefdevolle knuffels, gekke bekken en goede zorgen hebben wij nu het vrolijkste kind ter wereld in huis.
  En als verzamelaar van potjes, dozen, ... (waar ze dan wel later de geschikte inhoud voor zoekt ;)), kan ik haar geen mooier cadeau doen dan een waardebon van mooiedozen.be.
  (En moest je aan onze zoon van anderhalf vragen waarom zij het verdient: omdat ze hem 's morgens een speculooskoekje toestopt achter papa's rug).

 38. Ina Nieman-de Boer Ina Nieman-de Boer

  Mijn lieve moeder
  Verdient om in het zonnetje gezet te worden.mijn ouders zijn 15 april jongs leden net 50 jaar, getrouwd.Omdat mijn vader minder in staat was, door lichamelijke klachten, om volop in de planning te gaan voor huwelijksdag, heeft moeder locatie en voor alle kinderen met aanhang, weer alles tot in de puntjes geregeld.Wij als kinderen, hebben genoten, en zeker hebben we onze ouders in de watten gelegd.
  Dan haar persoonlijkheid, is altijd bezig voor een ander,we noemen het niet oppassen , maar gezellig logeren of op visite, van kleinkinderen enz.Ze Verdient Gewoon Het Beste,Mijn Lieve Mams.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »