Win één van de 10 cadeaubonnen!

Omdat we jullie graag zien, geven we maar liefst 10 cadeaubonnen ter waarde van € 20 weg. Hoe kan je zo’n leuk geschenk winnen? Simpel, antwoord juist op de eerste vraag en zo origineel mogelijk op de tweede hieronder in de reacties:  
 

1) Vanaf welk aankoopbedrag is de levering gratis? (TIP: zie www.mooiedozen.be)
2) Waarom zou jij zo’n cadeaubon goed kunnen gebruiken?Deelnemen kan tot 30 sept. 2015, een dagje later vertellen we je wie bij de gelukkigen is. Duimpjes omhoog!

Vanwaar deze leuke winactie? Om al onze fans te bedanken natuurlijk, bijna 2000 Facebookfans om precies te zijn. Dankjewel voor iedere enthousiaste like, share of klik!


Bedankt voor jullie reacties! De wedstrijd is intussen afgelopen en we genoten van jullie originele motivaties- het was niet gemakkelijk om 10 winnaars te kiezen. Proficiat aan Christine R., Abel, Joaquim, Eva P., Sylvia M., Kathleen E., Heidi D., Justine, Lien D.G. en Ruth!
 

Reacties

 1. Maria De Jaeger Maria De Jaeger

  1) vanaf 55 euro
  2) Ik ben zo'n sloddervos en heb er enorm veel moeite mee om niet al mijn belangrijke documenten kwijt te geraken.... Ik denk hierbij aan garantiebewijzen, PIN- & PUKcode van de e-ID, belangrijke facturen.... Daarom zou een mooie doos wel de perfecte oplossing zijn voor me! :-)

 2. christine christine

  1) vanaf 55 euro
  2) om een beetje kleur te brengen op kantoor! we drinken allemaal graag ons theetje in de namiddag, met een lekker koekje er bij en hebben zo'n beurtrol om iets mee te brengen, meestal is het dan een allegaartje van allerlei theezakjes en koekjes samen die nu gewoon in een plastic zak zitten, tot ergernis van sommige collega's die het meer hebben voor de "clean desk policy". Probleem opgelost dankzij mooie dozen want onze thee zou voortaan nog beter smaken en nog leuker om iets uit te kiezen als alles mooi gesorteerd zit in zo'n theedoos. En onze koekjes, die zouden knapperig fris en krakend vers blijven in zo'n leuke opbergpot van food factory!

 3. Sofie De Winter Sofie De Winter

  1) vanaf 55 euro
  2) Manlief heeft de vervelende gewoonte om overal in huis oplaadkabels te laten rondslingeren... eentje van de laptop, van de tablet, van het fototoestel, van de GSM,..... Gevolg: de kindjes vallen erover of ik blijf er aan haperen, dus om mezelf het leven @home te vergemakkelijken zou ik heel graag shoptegoed winnen om de ideale opbergdoos hiervoor te kunnen bemachtigen!

 4. abel abel

  1) vanaf 55 euro
  2) Vake zou graag zo'n mooie opbergdoos hebben voor als ons oogappeltje, mijn kleinzoontje en onze kleine kapoen, bij ons thuis komt spelen. 1dag/week is hij een volledige dag bij ons en het speelgoed slingert na zo'n dag rond, gevaarlijk om over te vallen. Met zo'n mooie doos zou alles terug netjes staan na een dagje speelplezier. Ook leuk als educatief aspect, om hem zelf te leren zijn spulletjes op te bergen. Vake zou het hem alvast met plezier aanleren!

 5. joaquim joaquim

  vraag 1 : 55 euro
  vraag 2 : als papa zou ik graag een van die leuke dozen kopen om spulletjes van mijn zoontje van 18 maanden in op te bergen: zoals zijn eerste babypakje, zijn geboortekaartje, allerlei andere dingen met sweet memories. Nu met een tweede spruitje onderweg zou dit ook leuk zijn, zo hebben ze beiden hun eigen doos. Of voor leuke spulletjes voor mama in op te bergen :-)

 6. Annelies Annelies

  1. Vanaf 55 euro
  2. Omdat de doosjes te mooi zijn om cadeau te geven, zou ik doosje graag voor mezelf houden. (bloos bloos) Doos(je) zou me dan hopelijk helpen om orde te scheppen in ons nieuw huisje na de verbouwingswerken!

 7. Ann-Katrien Ann-Katrien

  1. Vanaf €55
  2. Ik ben net mijn mini-appartementje opnieuw aan het inrichten en extra opbergruimte komt goed van pas!!

 8. Eva Pieters Eva Pieters

  1) vanaf 55 euro
  2) Omdat ik eerlijk gezegd de 'Delacre koekjesdozen' waarin m'n oma zo'n beetje vanalles verzamelt te verwarrend vind!! De desilllusie is telkens groot wanneer ik er geen lekkere koekjes in aantref, maar knoppen of postzegels. Haar hebbedingen kan ze beter opbergen in echt Mooie Dozen van Mooiedozen.be! Hopelijk kan ik haar hiermee verrassen! :-)

 9. Ruth (Veetje) Ruth (Veetje)

  1) Alle bestellingen vanaf 55 euro worden gratis geleverd.
  2) Uit het doosje denken om mooie dingen te creëren en door te geven. Dat is waar zowat alles om draait: in mijn job als knutseljuf (waar ik kinderen van de lagere school elke dag in hun opperste fantasie probeer te laten kruipen om zelf dingen te creëren), als blogster van veetje.be waar ik alles wat me inspireert en ontroert, deel, als knutselkaztaar bij VTM Kzoom, waar ik wekelijks doe-het-zelf trucjes uitleg vanop mijn knutselzolder en als zelfstandig creatief grafisch bezig bijtje. Waarom voor gewoon kiezen als het origineel, prachtig en persoonlijk kan zijn? En al die spullen voor al die werkjes, vragen om heel wat opbergmateriaal. Om o-zo mooie dozen voor o-zo mooi dingen!

 10. Evy Evy

  1. vanaf 55€
  2. omdat ik 2 adhd katten heb waarvoor geen enkel losliggend "prutske" veilig is ("Allé Basil laat die sleutel met rust!", "Neen Julia naaigaren is geen speelgoed!")

 11. Debbie Andries Debbie Andries

  Mijn antwoord op vraag 1:
  De levering is gratis vanaf 55 euro.
  Mijn antwoord op vraag 2:
  Ik zou zo'n cadeaubon heel goed kunnen gebruiken omdat ik recentelijk het boek van 'opruimgoeroe' Marie Kondo gelezen heb. Eén van haar gouden tips is: "Bewaar dingen omdat je ervan houdt, niet gewoon ‘daarom’". Enkel dingen die je blij maken mag je bijhouden.... En waarin kan je deze dan beter bewaren dan in een Mooie Doos van Mooiedozen?! :-)

 12. Astrid Claes Astrid Claes

  Vraag 1) vanaf 55 euro
  Vraag 2) Een doos vol herinneringen, een doos vol verwondering, hoe groot of hoe klein een doos kan het mooiste in het leven zijn.

 13. Nathalie Nathalie

  1/ Vanaf 55 euro geen verzendkosten.
  2/ Om mijn mama mee gelukkig te maken. Zij heeft nooit genoeg dozen om spulletjes aan de kant te doen!

 14. Dhondt Zenzi Dhondt Zenzi

  *vanaf €55
  *Straks met 2 kleine kids in huis ,veel te verstoppen
  maar we weten niet meer waar proppen,
  Steken we het in een "mooiedoos"
  Ja inderdaad daarom dat ik deze reeds al verkoos .

 15. Natasja Roordink Natasja Roordink

  1. Vanaf 55 euro
  2. Ik zoek mooie doosjes om al mijn kleinigheden op een leuke manier op te bergen in plaats van los in de lades.

 16. Olga Wouters Olga Wouters

  1) vanaf 55 euro is de levering gratis.

  2) .... om de juwelenkistjes te kopen!!! Ik heb zoveel juwelen welke op mijn kast hangen en op de tafel liggen... Ik heb drie kleine kinderen die proberen altijd met mijn juwelen te spelen... Het kan excellent oplossing zijn om juwelenkistjes met sluiting te gebruiken!!!!

 17. Els G Els G

  1. Vanaf 55 euro gratis verzending
  2. Ik zoek nog een hele mooie doos om alle wensen en kaartjes van onze trouw in te verzamelen :) Momenteel zitten ze in een lelijke bruine schoendoos :( En op de website staan er zovééél mooie! :)

 18. Kathy Groeninck Kathy Groeninck

  Vanaf 55 euro. Ik hou van dozen groot en klein, in hout of van satijn, vierkant of rond, mooie dozen verzamel ik heel graag en er staat hier altijd wel eentje klaar.

 19. Melanie Kirchner Melanie Kirchner

  vanaf 55 euro

  Chaos temidden van chaos is niet grappig, maar chaos temidden van orde is wel grappig. Dus graag dozen om die orde te creeëren, zorg ik wel voor de choas. :)

 20. Melanie Kirchner Melanie Kirchner

  Chaos temidden van chaos is niet grappig, maar chaos temidden van orde is wel grappig. Dus graag dozen om die orde te creeëren, zorg ik wel voor de choas. :)

 21. Hilde De Potter Hilde De Potter

  1. vanaf 55 euro
  2. Omdat met 'mooie dozen' niet alleen de dozen er mooier van worden!
  (lees= hier schitteren er al een paar in ons huisje - waar mijn zoontje ook erg blij mee was - die nog wat gezelschap kunnen gebruiken :-) . Totaal ons ding!!!!!!!!!! )

 22. Lia Lia

  1. Vanaf 55 euro
  2. Voor mijn ouders, zij gaan binnenkort kleiner wonen. Kan ik mooi de dierbare spulletjes in dozen doen voor ze.

 23. Evy Evy

  1. Vanaf 55 euro

  2. Dit zou een ideaal begin zijn van een mooie uitzet. Wanneer ik dan binnenkort alleen ga wonen, hoef ik mij al geen zorgen meer te maken over het zoeken van mooie dozen.

 24. tineke tineke

  1/ vanaf 55€
  2/ voor mijn mooie dozen verslaving :) en als excuus om vanalles te kunnen blijven verzamelen...

 25. Anke Anke

  Zou perfect staan in de tweedehands dressoirkast van de bomma die binnenkort in mijn appartementje zal schitteren, en wie weet wel met nieuwe hele mooie dozen in & op!! :-)

 26. de laet isabella de laet isabella

  1. vanaf 55 euro

  2. Mijn dochter en schoonzoon zijn aan t bouwen , en eind van dit jaar kunnen ze hopelijk verhuizen. Ze hebben ook een mooie dressing , maar op de legplanken is het handig dat sommige kleinere accessoires in een doos zitten. Laat dit nu ook nog in een heel mooie doos kunnen, dat zou dan zekere klasse tonen als ze de dressing binnenwandelen.

 27. Lien de geest Lien de geest

  1. Vanaf 55 euro gratis levering

  2. Mijn vriend is een echte sloddervos. overal laat hij zijn spullen los :
  Een sleutel hier, een kabeltje daar, Amai amai recht komt m'n haar!
  Ik hou van een proper huis, maar onze kasten hebben nood aan een grote kuis! Mooie dozen komen goed van pas, en ik beloof dat onze liefde nog groter dan tevoren was!

 28. Gerda van Norden Gerda van Norden

  1. vanaf 55 euro
  2. We zijn verhuisd van een eensgezinswoning naar een tweekamer flat. En dat valt niet mee als je van alles bewaart en spaart. Heel veel doppen om nog eens dat vliegergordijn te maken. Bollen wol om dat kleed te haken. De koelkastmagneten die nu niet meer passen op die te kleine koelkast. Dus een aantal dozen komen goed van pas. Ik heb nog wel plaats op en kast.

 29. Mireille Slegers Mireille Slegers

  1) Vanaf 55 euro verzending in België en Nederland gratis
  2) Met deze prachtige opbergdozen wordt opruimen veel leuker en staat natuurlijk super gezellig in huis! Ennn ik zie alweer een mooie instagram-/facebook-foto in gedachten... Dat is ja cool!

 30. Axelle Axelle

  1) vanaf 55 euro
  2) omdat we net verhuist zijn en nog heel wat leuke spulletjes kunnen gebruiken in ons huisje. Past allemaal goed in onze stijl

 31. Liene Liene

  1) vanaf €55 is de verzending gratis
  2) Wij trouwen volgend jaar en ik vond op jullie site al heel wat dozen die geschikt zijn als enveloppendoos ;-)

 32. Sarah Sarah

  Vanaf 55 euro is de levering gratis.
  Dozen kan je nooit genoeg hebben! Bovendien zullen jullie dozen er ontzettend veel beter uit zien dan de oude schoendozen die nu gebruikt worden om een beetje orde te scheppen in de chaos!

 33. Theresia Theresia

  1. Vanaf € 55,-
  2. Ik heb nu overal en nergens spullen liggen. Ik had een goed voornemen om het netjes te houden maar het lukt gewoon niet. Hopelijk gaat Mooiedozen.be mij hierbij helpen.

 34. Justine Justine

  1) Vanaf 55 euro is de verzending gratis
  2) Als kleuterjuf in spé ben ik een echte verzamelaar. De zolder en mijn studentenkamer staan helemaal vol en mijn ouders worden er gek van. Wanneer mijn spulletjes in mooie dozen zouden zitten, zou mij dat wellicht heel veel ruzies besparen! :-)

 35. Cindy Cindy

  1. Vanaf 55 euro
  2. Omdat je van zo een leuke dozen er nooit genoeg kan hebben! In de kinderspeelhoek is er nog ruimte voor een paar leuke kleurrijke exemplaren.

 36. Danny Danny

  1. Vanaf € 55,-
  2. Ik ga mijn studeerkamer opknappen en ik wil alle losse rommel niet meer op het bureau hebben liggen. Een mooie doos zou dan heel goed van pas komen.

 37. Heidi Heidi

  1. Vanaf 55 euro.
  2. Mijn dochter en zoon die tekenacademie volgen, dromen van de gereedschapkist om eindelijk een trendy koffer te hebben voor de tekenacademie!

 38. Katleen Katleen

  vanaf 55 euro. Twee jongens (Minecraftvouwsels! Legoboekjes!) , éen dochter (euh.... wat verzamelt zij eigenlijk niét?), één echtgenoot (schaaaat, waar ligt mijn fitnesskaart) en een vrouw die niets liever wil dan een opgeruimd huis dat er ook nog eens stylish uit ziet. Need I say more?

 39. Anke Anke

  1/ Bestellingen > 55 euro
  2/ Omdat ik graag alles een eigen plekje geef, en zeker in zo een leuke dozen! Dus zo een cadeaubon komt zeker goed van pas!

 40. sylvia sylvia

  Bestellingen vanaf 55 en hoger zijn de leveringen in België en Nederland gratis.
  Alle papieren vliegen hier en daar,
  in een mooie doos, is dit duidelijker en klaar

 41. Lucinda Huijskens Lucinda Huijskens

  Vraag 1: Bij bestellingen vanaf 55 en hoger zijn de leveringen in België en Nederland gratis.
  Vraag 2: Waarom? Omdat ik vanaf eind augustus op mezelf woon voor de studie en ik hou van organiseren. Ik heb een klaar kast van de ikea waar ik nog heel veel hokjes vrij heb en mooie dozen uit jullie webshop passen hier perfect tussen :D

 42. Lisa lins Lisa lins

  1: vanaf 55 euro
  2: drie kinderen en een man, dat brengt rommel en chaos. Maar als daar een mooie doos vol rommel tussen staat te blinken, dan valt alles te relativeren...

 43. Stefanie Stefanie

  1. Vanaf 55 euro is de verzending gratis
  2. Een mens is een verzamelaar. (En ik zeker). Het verzamelen op zich, valt nog mee qua moeite. Gewoon dingen kopen die je graag ziet: gommen (heb er al zo'n 300!), boekjes, ... Het grootste probleem zit hem in het opruimen van mijn verzameling. Ik ben dus van plan om een nieuwe verzameling te starten, nl. het verzamelen van mooie dozen. Die 20 euro kan mij daar alvast bij helpen. :)

 44. Boons Sofie Boons Sofie

  1) Vanaf 55 euro.
  2) Voor het opnieuw inrichten van mijn kamer ben ik blij met alle aanvullende middelen op mijn studentenbudget. Ik koop vaak tweedehandsmateriaal maar nieuwe dozen of opbergmiddelen zouden fijn zijn!

 45. Heidie Heidie

  antwoord vraag 1: vanaf 55 euro
  antwoord vraag 2: met twee jonge kinderen en veel speelgoed in huis, hebben we altijd te kort aan opbergdozen!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »